Dat het Bosuilendorp en de S.U.C blij is met Prins Boelo XIV werd tijdens de presentatie van de Prins en Raad weer duidelijk. Prins Boelo is voor de derde keer op rij de aanvoerder van de Bosuilen tijdens carnaval. In navolging van Prins Willem en Prins Bema heeft hij nu ook een hofdame uit eigen kweek. Een van de twee hofdames is zijn eigen dochter Laura, samen met haar vriendin Carita gaan ze de Prins ondersteunen. 

Ja, dit gebeurde afgelopen vrijdag 11 november in de Pekhoeve,centraal gelegen in het Bosuilendorp. Vrijdag de 11e van de 11e in 2011, de start van het Carnavalsseizoen 2011-2012 en die start is vlekkeloos ingevuld door de jeugd van het Bosuilendorp.

 

Het evenement staat nu al bekend als ‘het grootste meezingfestijn van Ulvenhout’ ook wordt gesproken over het ‘feest der verbroedering’. 111 minuten lang meezingers in de  Pekhoeve.Een meezingfeest waarbij het publiek de ster van de avond is!

21:11u Ben erbij, pak een liedjeskrant en zing mee!

'het Hemels Meezingfestijn’ is een gratis evenement dat helemaal op het lijf van Bourgondisch Ulvenhout is geschreven.

 

Na het geweldige succes van vorig jaar wordt wederom op vrijdag 11 november 2011 in de Pekhoeve de Jeugdtalentenjacht ‘Ulvenhout’s Got Talent gehouden.

Heel wat kinderen dromen ervan beroemd te worden. Wie oefent er niet met een borstel als ‘microfoon’ voor de spiegel? De grote Talentenjachten op televisie zijn niet voor niets mateloos populair.


Doe jij mee aan de Talenjacht?

 

Vrijdag ELF-ELF-ELF vraagt natuurlijk om een bijzonder invulling. Wij presenteren dan ook vol trots ons avondprogramma beginnend om 21:11u.

21:11u Hemels Meezingfestijn

111 minuten gezellig meezingen met telkens een andere zanger(es), duo, trio of groep op het podium. Hierbij aan jullie de vraag of jullie 1 ‘meezinger’ (hoeft niet perse Nederlandstalig) willen verzorgen, het liefst op een zo ludiek mogelijke wijze (verkleden, act, ...)? De meest ludieke act wordt beloont met 1 METER BIER/WIJN!

 
Meer artikelen...
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2
Wie gaat er mee?


Social

Bosuilendorp.nl:

Onze Prins:

Wanneer?
Nog
tot de 11e van de 11e