Deze week is de reporter gaan peilen of de Carnavalskoorts al een beetje rondwaart in het Bosuilendorp. En ja hoor, aangekomen bij de bouwlocaties in de oude Brandweerkazerne bleek dat een aantal Carnavalsverenigingen de zaken al serieus en vroegtijdig aanpakt. Ze willen er allen in dit Carnavalsjaar een mooie en goeie ‘draoi an geve’. Tot aan Carnaval is het nog drie maanden, maar de tijd gaat snel. Dat realiseren de bouwers zich ook, getuige het feit dat uw reporter zondagmiddag 24 november leden van CV de Duvels, CV de Gangmoakers en CV Steenkool trof.


Lees meer...
 

Binnenkort start weer de serie ‘HÉÉt van de Naold’. De PR-commissie van de S.U.C wil hier een flinke ‘draoi aon geve’.  Tot aan Carnaval zullen iedere week één of meerdere Carnavalsverenigingen hun Carnavalservaringen met u delen. Daarnaast gaan we natuurlijk op zoek naar leuke anekdotes en - vooral -  plannen voor het komende Carnaval.
Naast bestaande kunnen ook nieuwe Carnavalsverenigingen uit het Bosuilendorp zich presenteren aan de inwoners van het Bosuilendorp en daarbuiten.
De reporters van de PR-commissie zullen de Carnavalsverenigingen de komende tijd gaan benaderen voor een interview, of voor een bezoek op de bouwlocatie.


Lees meer...
 

Zaterdag 9 november ‘draoide’ het publiek in de tot discobar omgebouwde Pekhoeve bijna door tijdens de opening van het Bosuilse Carnavalsseizoen 2013 – 2014 voor de jeugd.  Na de bekendmaking van de nieuwe Jeugdprinses en haar Raad, kon men namelijk nog genieten van de 12 wervelende acts die optraden tijdens Ulvenhout’s got Talent.
Lees meer...
 

Ja, hoe sterk is een eenzame Prins? Op zaterdag 9 november aanstaande vindt in De Pekhoeve in Ulvenhout weer het traditionele 11-11 feest plaats, georganiseerd door de S.U.C!


Lees meer...
 

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Wie gaat er mee?


Social

Bosuilendorp.nl:

Onze Prins:

Wanneer?
Nog
tot de 11e van de 11e