Beste Bosuilen en Bosuilinnen, deze week graag jullie aandacht voor CV De Draaiende Dieren. Een club van zeven meiden van De Klokkebei die daar bij elkaar in de combiklas zitten. De laatste maanden hebben Ida, Loeki, Ise, Josefien, Anouk, Aline en Tess op de vrijdagmiddag na school gewerkt aan hun creatie voor de komende Carnavalsoptocht op een echte bouwlocatie.

Lees meer...
 

Zondagmiddag 23 februari, een week voor de Carnavalsoptocht in Bosuilendorp. In de achterste loods van de brandweerkazerne wordt door CV De Duvels hard gewerkt aan hun carnavalswagen. Hard werkend, zoals we ze kennen. Onverstoorbaar. Zelfs geen tijd gehad om de Sauwelavonden in het dorp te bezoeken.

Lees meer...
 

De Stichting Ulvenhouts Carnaval, afgekort S.U.C, werd in 1966 opgericht met als doel ‘het bevorderen van het Carnavalsgebeuren in Ulvenhout en omstreken’. 5 januari jongstleden ontving de stichting de Ulvenhoutse Platte Buis voor haar jarenlange inzet voor het Bosuilendorp. Frank Husson, voorzitter van de stichting, nam de prijs in ontvangst en droeg deze op aan Jan Hamels en Herman Veraert, “de grondleggers van het Bosuilse Carnaval zoals we dat nu kennen”.


Lees meer...
 

Sauwelen in het Bosuilendorp, entertainment van de bovenste plank!

Het was weer genieten geblazen afgelopen vrijdag- en zaterdagavond. Het Sauwelen in het Bosuilendorp stond weer op de agenda. Twee avonden een volle Pekhoeve, een geweldige sfeer en ga er dan maar aanstaan met je act of Sauwelact. Twee avonden vol variatie met als presentatrice Ingeborg van den Maagdenberg. Aan talent en toekomstig talent geen gebrek. Twee avonden met als start, na het welkom van Prins KeesKènze XV, het optreden van de winnaars van het Jeugdsauwelen eerder die dag, Gijs van Gurp en Jasper van de Maagdenberg. Als twee op non actief gezette nonnen, Antonia en Adriana, wisten ze de zaal voor zich te winnen.

Lees meer...
 

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Wie gaat er mee?


Social

Bosuilendorp.nl:

Onze Prins:

Wanneer?
Nog
tot de 11e van de 11e